“Sitecore is de partij voor mid-market en enterprises. Wij zijn dé one stop shop voor content-creatie, -beheer en -distributie. Als marktleider leveren we iedere dag miljoenen gepersonaliseerde digitale ervaringen. In Nederland bedienen we intussen zo’n tweehonderd klanten met ons digital experience platform”, zegt Ramon Weterings, Regional Vice President SouthWest Europe Sitecore. “Het succes van Sitecore stoelt op onze medewerkers en partners die samenwerken tussen vier continenten en meer dan twintig landen.”

“Het is bekend dat mensen ervaringen willen; en niet alleen de producten willen kopen. Met ons platform dat content, commerce en data samenbrengt, faciliteren we merken en bedrijven die ervaringen daadwerkelijk aan de consument te leveren.
Om een gepersonaliseerde ervaring te kunnen leveren is content essentieel. Wij zien echter dat organisaties steeds vaker moeite hebben om de content te beheren en te distribueren. Heb je nog wel de rechten op het desbetreffende beeld? is zo’n vraag die vrijwel voortdurend leeft. Met digital asset management is de oplossing gevonden. Het systeem zorgt er dan voor dat zodra rechten verlopen het beeld automatisch niet meer beschikbaar is. En als je het over personalisatie hebt dan kan een onderneming ervoor kiezen zelf de regels in te voeren of het eenvoudigweg te organiseren met Sitecore AI.

Kortom: als je nu begint, kunnen we op alle fronten met je meegroeien. Kleine bedrijven bieden we snelle implementaties o.b.v templates en/of headless. Voor de allergrootste ondernemingen richten we het volledig in zoals de klant het wil. Het platform ondersteunt je ambities. Sitecore is het strategische pad naar groei.”

www.sitecore.com

Recente stories