Software dient op de toekomst gericht te zijn, vindt UNIT4. Vandaar dat alle business units van het bedrijf vooruitdenken bij het ontwikkelen van hun branchespecifieke toepassingen. En zorgen dat hun software vandaag al gereed is voor toekomstige wensen en eisen van klanten.

Om die reden is UNIT4 dan ook gefocust op het voortdurend verbeteren en innoveren van de toepassingen. “Wij beloven onze klanten dat onze software nu al klaar is voor hun behoeften van morgen”, zegt directeur Jos Andeweg. “Vandaar ook dat wij de woorden ‘Software vooruitgedacht’ als adagium in heel onze organisatie hanteren. Onze applicaties dienen bedrijven te ondersteunen in hun doelstellingen; nu en in de toekomst. Daarom kiezen bedrijven ook onze software. Ondernemingen moeten onder alle omstandigheden efficiënt en doelgericht kunnen blijven opereren en groeien, en onze software moet hen daarbij ten dienste staan.” UNIT4 besteedt daarom veel tijd en geld aan Research & Development. “Dat zijn we aan onze stand verplicht”, zegt Andeweg nadrukkelijk.

 

Een andere pijler van UNIT4’s succes is dat alle business units zijn ingericht als product/marktcombinatie. Zo houden zij het beste de vinger aan de pols van markten, producten en ontwikkelingen bij klanten. Daarom spreken alle medewerkers van een business unit ook de taal van hun klanten. “Dat is een noodzakelijke voorwaarde”, vertelt Andeweg. “Zo kunnen wij wensen en ideeën snel uitwerken, en snel en effectief nieuwe businessfunctionaliteit ontwikkelen. De opkomst van de cloud bijvoorbeeld hebben wij lang geleden al zien aankomen, en van die vroeg opgedane kennis profiteren onze klanten nu. Met onze hybride computing-oplossing ontzorgen wij onze klanten wat betreft continuïteit, beschikbaarheid en beheer.”

 

www.unit4.nl

Recente stories