Software bouwen zonder programmeerkennis

Software bouwen zonder programmeerkennis

Veel bedrijven ervaren moeite om in korte tijd processen te digitaliseren of aan te passen aan nieuwe behoeften vanuit de markt. Hierdoor blijft innovatie uit, nemen de IT-kosten toe en staat de marktpositie onder druk. “Vaak sluit standaardsoftware niet aan bij de behoefte van het proces of is aanpassen van bestaande software technisch of economisch onverantwoord”, zegt Patrick Smits, Sales Director bij Mendify. “Sinds 2016 helpt Mendify bedrijven digitaal klaar te zijn voor de toekomst door middel van Mendix lowcode technologie. Hiermee modelleer je op een visuele wijze – en zonder programmeerervaring – software applicaties i.p.v. deze ouderwets te programmeren. Zo kun je op een flexibele manier 5 tot 10 keer sneller oplossingen bedenken en bouwen. Werkt iets niet zoals gepland? Pas het snel aan en binnen 2 weken gaat de aanpassing mee met de volgende release. Hiermee wordt maatwerk software ontwikkeling en een snelle waardecreatie toegankelijk voor het MKB tot aan het grootbedrijf.”

Mendify werkt met een team van ruim 20 experts in Nederland, België en Roemenië. Smits: “Naast het bouwen en integreren van applicaties richten wij ons steeds meer op applicatie lifecycle management en helpen we klanten met het toepassen van Mendix binnen de organisatie. Denk aan het opleiden van eigen medewerkers tot Mendix developer en het opzetten van een eigen Mendix team. Ook verzorgen we strategiesessies over wat je wel en vooral niet bouwt met Mendix, hoe je veiligheid en dataprivacy borgt en hoe IT je nieuwe businessmodel ondersteunt.”

Ook de waarde van lowcode ervaren? Daag ons uit met jouw ambitie! Met een 1-daagse workshop laten wij zien hoe we dit kunnen aanpakken.

www.mendify.eu

Recente stories