Prodware is een van de grootste Microsoft-partners voor Dynamics, Microsoft’s lijn van ERP- en CRM-software-applicaties, in de Benelux. Kennis, competentie en ervaring van bedrijfsinformatiesystemen zijn uiteraard in ruime mate aanwezig, maar het bedrijf onderscheidt zich ook door zijn formaat. “De grootte van ons bedrijf in de Benelux, met zo’n 250 medewerkers, als onderdeel van de 1.550 medewerkers tellende internationale organisatie, biedt onze klanten een aantal schaalvoordelen”, vertelt Jan Druppel, Sales & Marketing Director van Prodware Benelux.

“Dankzij ons formaat kunnen wij onze dienstverlening zeer breed aanbieden en zijn wij als een van de weinigen in de Benelux in staat volledige ondersteuning van alle Dynamics-software aan te bieden. Dit betekent dat wij ons niet alleen richten op ERP en CRM, maar ook kennis hebben van applicatie-integratie”, vervolgt hij.

“Prodware heeft hiernaast een uitgebreid portfolio van aanvullende oplossingen, zoals e-business, BI, documentbeheer en mobiliteitsoplossingen. Alles in de cloud of on-premise, afgestemd op de behoeften van de klant. Wij zijn daardoor in staat onze klanten een echte totaaloplossing te bieden.”

Een derde onderscheidende factor is de krachtige supportorganisatie in Europa, die aan ruim 20.000 klanten ondersteuning levert. Zo is Prodware bijvoorbeeld druk doende een supportdesk in te richten die 24/7 ondersteuning zal bieden voor wat betreft het gebruik en beheer van hun applicaties. “Klanten kunnen dus niet alleen kiezen voor in de praktijk bewezen bedrijfsapplicaties, maar kunnen ook rekenen op doorlopende support van dezelfde serviceprovider. Het is niet verwonderlijk dat steeds meer (inter)nationale ondernemingen kiezen voor onze oplossingen”, sluit Druppel af.

www.prodware.nl

Recente stories