Grontmij heeft in 2011 de Cobouw Award voor beste ingenieursbureau in de categorie opdrachtgever ontvangen. Cobouw Awards worden jaarlijks uitgereikt bij de verschijning van de Cobouw 50, de uitgave die een overzicht biedt van de meest vooraanstaande bouwers, installateurs en ingenieursbureaus. Hoe gaat Grontmij te werk om deze prijs in de wacht te slepen?

“Het is ons doel om klanten vergaand te ondersteunen met kennis van hoog niveau en de relatie met opdrachtgevers en partners in verschillende markten te versterken”, vertelt Jan Nijhof, divisiedirecteur Planning & Design bij Grontmij Nederland. “Wij streven ernaar een partner van onze opdrachtgevers te zijn.” In een complexe omgeving als Nederland worden projecten steeds meer multidisciplinair, zodat bij uitdagingen van stedenbouwkundige aard, landschapbeheer en openbare ruimte steeds meer specialistische kennis nodig is. Om complexe opdrachten in alle opzichten naar volle tevredenheid van de klant te kunnen voltooien, beschikt Grontmij naast de eigen medewerkers ook over hooggekwalificeerde partners die het ingenieursbureau waar nodig bijstaan.

 

Samenwerking is belangrijk. Een fraai voorbeeld hiervan is Clean Tech Delta waar Grontmij onder andere met de gemeente Rotterdam en TNO een samenwerkingsverband is aangegaan om klimaatverandering tegen te gaan en milieuwinst te boeken. “Dankzij onze partners en nieuwe samenwerkingsvormen kunnen wij altijd over de juiste vakkennis en ervaring beschikken om tot haalbare en duurzame oplossingen te komen”, benadrukt Nijhof. “Maar wij blijven eindverantwoordelijk om een project volgens afgesproken kwalificaties, op tijd en binnen budget af te leveren. Klantgerichtheid en klanttevredenheid staan bij Grontmij hoog in het vaandel.”

 

www.grontmij.nl

Recente stories