Vision IT, waar Qwise onderdeel was, is recentelijk overgenomen door Groupe Onepoint. Het Nederlandse bedrijf blijft daarmee in Franse handen.

“Groupe Onepoint, vooral bekend om zijn applicatieontwikkeling en integratie, heeft door de overname veel expertise en ervaring binnengehaald op het gebied van architectuur en infrastructuren”, vertelt Remco Nijkamp, als Chief Technology Officer verantwoordelijk voor de technische koers van Qwise. “Zij zochten een partner die de organisatie wat betreft producten en diensten zou aanvullen en versterken, en heeft dat dankzij de overname van Vision IT en Qwise gerealiseerd.”

Groupe Onepoint wilde internationaal groeien en Vision IT bleek een uitstekende kandidaat om die groei te helpen bewerkstelligen. De acquisitie verliep soepeltjes en Qwise kon dan ook direct met de samenwerking beginnen. “Er is sprake van zeer korte communicatielijnen voor overleg”, aldus Nijkamp. “Die directe lijnen zorgen voor een prettige samenwerking over de grenzen heen, wat ons en onze klanten veel profijt oplevert, omdat wij nu als één bedrijf aan omvangrijke opdrachten voor internationaal opererende bedrijven kunnen werken.”

De overname biedt Qwise, medewerkers en klanten vele voordelen. “Wij maken onderdeel uit van een grote internationale organisatie, waardoor onze producten- en dienstencatalogus nog uitgebreider is”, zegt Nijkamp. “En onze schaalgrootte zorgt ervoor dat we fikse opdrachten aankunnen zonder daarvoor expertise van buiten te hoeven inhuren. Ook het carrièrepad van medewerkers is uitgebreid. Voor onze klanten is het een waarborg dat zij maar één verantwoordelijk aanspreekpunt hebben, wat voor beide partijen aanzienlijk efficiënter en gemakkelijker werkt.”

 

www.qwise.nl

Recente stories