Relaties bouwen én waarde creëren

Relaties bouwen én waarde creëren

“Onze accountants en fiscalisten hebben een goede relatie met onze klanten. Dit is sinds het begin van mth ons doel”, zegt Olaf ten Hoopen, bestuursvoorzitter van mth accountants & adviseurs. Mth heeft een hoge notering in de categorie klanttevredenheid gehaald in het onderzoek van IDG, voor zowel fiscaal advies als accountancy.

Het is onze missie om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed. Deze drie invalshoeken bij het helpen van ondernemers zijn actueler dan ooit. De maatschappelijke rol van fiscalist en accountant wordt steeds relevanter.

Wij behalen onze missie door ondernemers en medewerkers te ondersteunen met kennis en betekenisvolle relaties. Onze specialisten maken het verschil. We merken dat door een toegenomen complexiteit van regels, verdienmodellen en toekomstverwachtingen onze missie alleen haalbaar is met goede opleiding en vlekkeloos samenwerken.

De vijf kernwaarden van ons bedrijf zijn de ingrediënten voor een goede samenwerking met de ondernemer én met elkaar: vertrouwen, openheid, doelgerichtheid, verantwoordelijkheid en ambitie. Door ons eigen gedrag constant te toetsen aan deze waarden kunnen we echt relaties bouwen en waarde creëren. Dat is niet voor niets onze pay-off!”

Over mth
Met meer dan 65 jaar ervaring in accountancy en belastingadvies, twaalf vestigingen en 450 medewerkers, is mth sterk vertegenwoordigd in Midden- en Noord-Nederland. Mth is specialist in financiële, fiscale- en juridische advisering, accountancy, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance en recovery. Als lid van Moore Global is mth er ook voor advies over internationaal zakendoen.

Recente stories