Regie over complete logistieke keten

Regie over complete logistieke keten

“DeliveryMatch combineert ordermanagement, transportmanagement en verzendmanagement, van checkout tot deurbel voor B2BC en D2BC”, zegt Roland Slegers over zijn bedrijf. “Niemand anders biedt deze functionaliteit in één platform.” Groot voordeel is dat de sales en de logistieke concepten naadloos op elkaar aansluiten. “Wij hebben de kennis en ervaring om beide realtime te integreren.” Bij een bestelling met producten uit meerdere magazijnen moet meteen duidelijk zijn of en op welk moment bezorging in één drop kan plaatsvinden, zodat geen verrassingen voor klanten ontstaan, legt Slegers uit.

DeliveryMatch houdt rekening met voorraden op verschillende plaatsen, automatiseert de selectie van (multi) carrier, (multi) warehouse en de verzending. Het helpt pieken en dalen van volumes in de keten af te vlakken met vraagsturing en capaciteitsmanagement. Daardoor kan het platform consumenten zelf een betrouwbaar bezorgmoment laten kiezen. Het geeft consumenten, onze klanten en logistieke partijen de regie over de complete logistieke keten. Inmiddels maken ruim achthonderd bedrijven gebruik van de software. Zij verhogen hun sales en verlagen tegelijkertijd de logistieke kosten en de CO2 emissie.

“Toen ik negen jaar geleden begon met DeliveryMatch was het al heel wat dat je een verzendlabel kon bieden aan webshops, wij wilden veel meer. Met ons concept roeiden we tegen de stroom in, we hebben doorgezet en plukken daar nu de vruchten van. We hebben een fantastisch team dat pro-actief blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden en dat meedenkt over de beste oplossing voor onze klanten. Zij worden zeer gewaardeerd door onze klanten, partners en mijzelf!”

www.deliverymatch.nl