Premium vermogensadvies van specialist

Premium vermogensadvies van specialist

Julius Baer wenst vermogende particulieren in Nederland een alternatief te bieden naast de standaard bancaire services die de Nederlandse grootbanken geven. De toonaangevende specialist in vermogensadvies biedt vermogende particulieren beduidend meer dan de grootbanken kunnen leveren. “Wij schenken onze cliënten aanzienlijk meer persoonlijke aandacht”, beklemtoont Antoine Geven, managing director van Julius Baer in Nederland. “Wij verschaffen op ieder individu toegesneden maatwerk, afhankelijk van zijn of haar persoonlijke situatie en doelstellingen. En dat doen wij al 125 jaar.”

De van oorsprong Zwitserse bank voorziet in private banking in meer dan vijftig landen en levert premium specialistische service voor de financieel onafhankelijke particulier. De organisatie is ‘large enough to matter, but still small enough to care’, zegt Geven. “Wat ons onderscheidt van andere vermogensadviseurs is onze proactieve instelling en dynamische werkwijze. Dankzij onze expertise, netwerken en oplossingen kunnen wij onze cliënten voorzien van de juiste adviezen die hun vermogen beschermen en doen groeien.”

Julius Baer hecht groot belang aan duurzaamheid. “Het gaat ons niet zo zeer om het verslaan van de AEX,” zegt Geven. “Wij letten in de markt op langetermijntrends en haken daar gericht op in, als dat gunstig mocht zijn voor een cliënt. Onze cliënten hechten daar belang aan.” Het persoonlijke contact zorgt dat Julius Baer begrijpt wat een cliënt wil en waar hij op financieel en persoonlijk vlak naar streeft. “We laten ons niet afleiden door allerlei andere bankservices, wij doen alleen maar vermogensadvies. Dat is wat we kunnen en dat is wat we willen.”

www.juliusbaer.com