Ctrl Improve werkt vanuit ICT best practices methodieken en frameworks. “Wij helpen organisaties  met Agile veranderen door kennis, begeleiding en advies. We opereren daarmee aan de organisatie- en proceskant. Een veranderingsbehoefte volgt vaak op een opleidingsbehoefte. Dan komen wij in beeld,” vertelt Richard Hoedeman van Ctrl Improve. Samen met Taco Voorman startte hij in 2016 Ctrl Improve. Beiden beschikken over een schat aan kennis en ervaring in de ICT en aanverwante coaching. “Ons doel is vanuit kennis en passie vooral fijn met elkaar te werken,” vult Taco aan. “We bouwen iets dat langer plaats kan vinden. Winst stelt ons in staat nog beter en leuker te werken.” Deze positieve energie spreekt organisaties aan. De overheid, semi-overheid, grote internationaal werkende organisaties, banken en verzekeraars maken graag gebruik van deze beste ICT opleider.
Naast energie, zijn nieuwsgierigheid en enthousiasme bindende factoren. Al deze elementen vinden klanten terug in de werkwijze van het hechte team van vaste en freelance professionals met verschillende disciplines. Samen bieden ze een imposante hoeveelheid praktijkervaring en accreditaties van Lean – Agile, Sustainibility, (IT) Service Management, Business Information Management tot (Agile) Project Management.
Taco “Wij worden vaak gevraagd omdat we voorop lopen. Frameworks, zoals DevOps, SAFe en Lean-IT combineren we in onze business simulaties en trainingen. Is er bijvoorbeeld een nieuwe training bij DASA of SAFe, dan halen wij als één van de eersten het certificaat.”
“Juist onze energie en interesse in het nieuwe stelt ons in staat organisaties echt structureel vooruit te helpen,” aldus Richard.

Recente stories