Momentum creëren en executeren

Momentum creëren en executeren

Morgan Clark & Company richt zich als consultancybedrijf op ICT-issues, en werkt veelal in situaties waar dringende noodzaak eerder regel dan uitzondering is. Die urgentie kan verschillende oorzaken hebben: verandering in de businessomgeving, bijzondere ontwikkelingen, operationele problemen of juist nieuwe kansen.

Organisaties met een urgente ICT-situatie willen snel een goed resultaat bereiken. Ze zitten niet te wachten op een omvangrijk rapport over hun probleem. “Wij leveren resultaten in plaats van dat wij mogelijkheden op papier schetsen”, zegt Damir Hajdarovic, managing director. “Onze dienstverlening en manier van werken zijn er op gericht om het beslissing- en uitvoeringsproces te versnellen. Wij creëren en executeren momentum.” De organisatie heeft een sterk trackrecord in ICT-transformatie en kostenmanagement, projectmanagement, M&A en integratie van ICT, en het versnellen van innovatie in businesstechnologie. “Onze kennis, ervaring en de hands-on capaciteiten van onze consultants zorgen dat wij de businessprocessen van onze klanten snel doorgronden en weten om te zetten in nodige acties”, vertelt Nesko Jancic, managing director. “Waar het ons om gaat is dat we de ICT van onze klanten meetbaar verbeteren.” Morgan Clark & Company verbindt de werelden van business en technologie. Ze lossen niet alleen het probleem op, maar laten ook zien wat de kosten en de voordelen zijn.

Betrokkenheid, toewijding en begrip zijn van cruciaal belang bij het slagen van een project. Morgan Clark & Company levert niet alleen adviezen, maar brengt bedrijven naar waar zij willen en moeten zijn. Morgan Clark & Company voorziet in strategisch ICT-advies en projectuitvoering: van strategieontwikkeling en priority setting tot operationele performanceverbetering.