Moedige leiders

Moedige leiders

Partners at Work is een baanbrekend executive-searchbureau dat opdrachtgevers verrast en uitdaagt. “Alleen een nieuw type leider kan organisaties naar een duurzame en inclusieve toekomst loodsen.”

Partners at Work biedt executive search op bestuurlijk, toezichts- en directieniveau. Het bureau doet dit voor de profit- én non-profitsector. “We zoeken sectoroverschrijdend en vinden de best passende kandidaten om ook echt het verschil te kunnen maken”, zegt partner Nicole Boevé. “Twintig jaar geleden was er nauwelijks diversiteit in leiderschap. Voor ons een drijfveer om te gaan selecteren op diversiteit en vrouwen zichtbaar te maken voor topposities. Met succes: van de stichting Talent naar de Top kregen we diverse keren de Executive Search Award als meest toonaangevende bureau op gebied van diversiteit.”

“We hebben onze missie inmiddels verdiept naar diversiteit in de breedste zin van het woord”, zegt partner Ingrid Reichmann. “Ook willen wij aanjager blijven van nieuw leiderschap. Organisaties hebben leiders nodig die profit op de juiste wijze balanceren met planet en people. Leiders die moedig, zelfkritisch en autonoom zijn, maar ook maatschappijgevoelig en toekomstgericht. Dankzij onze ervaring, expertise en persoonlijke aanpak zijn we in staat om deze leiders te selecteren. Door onze band met kandidaten en vanwege hun bewezen trackrecord weten we of ze intrinsiek naar duurzaamheid en inclusiviteit streven. En hoe ze bruggen bouwen met andere belanghebbenden in onze maatschappij. Zo creëren we samen met onze opdrachtgevers (non-)executive teams met visie die milieu, samenleving en governance beter maken.”

 

Recente stories