Met innovatie bouwen aan online succes

Met innovatie bouwen aan online succes

Hipex is al jarenlang een kwalitatief sterke speler als het gaat om e-commerce hosting. Innovatie is hun eerste natuur. In de huidige tijd is een webshop voor bedrijven uitgegroeid tot het belangrijkste kanaal. Hipex helpt webshops aan snelheid, stabiliteit en schaalbaarheid.

Milan Bosman, managing partner Hipex B.V.: “Het e-commerce landschap is in korte tijd sterk veranderd. Online kanalen, mede door de pandemie, zijn nog belangrijker geworden. De meeste partijen snappen intussen het belang en moeten investeren om op een bepaald kwaliteitsniveau te komen met hun webshop. De webshop is voor veel bedrijven het hoofd van de hele keten geworden. En aan die webshop worden steeds strengere eisen gesteld zoals snelheid, maximale bereikbaarheid en automatisch schalen bij hoge pieken. Hipex heeft versneld ingezet op innovatie om shops hiermee te helpen.”

Autoscaling
Milan: “Met ons nieuwe product autoscaling (zonder downtime) biedt Hipex webshops een wapen tegen overbelasting bij hoge pieken. Ideaal voor bijv. Black Friday. Hiermee ontzorgt Hipex haar klanten en biedt het schaalbaarheid in de meest gemakkelijke vorm. En dat op een zeer kosten efficiënte wijze waarbij je enkel betaald voor wat je gebruikt.”

Performance scan
“En, onze performance scan geeft je op ieder gewenst moment inzicht in de performance prestaties van je webshop(s). Daarbij is het mogelijk jezelf te benchmarken tegen je belangrijkste concurrenten. Je ontvangt notificaties en krijgt inzicht in een branchespecifieke ranglijst.”

Percolate
“Een andere trend is de opkomst van Core Web Vitals van Google. Het onderstreept eens te meer het belang van een snelle webshop. Met ons product Percolate zorgen wij voor het geautomatiseerd optimaliseren van de frontend met hoge Google Pagespeed Scores als uitkomst.”

https://www.hipex.io

Recente stories