Managed hosting

Managed hosting
True is een specialist in de Nederlandse webhostingmarkt. “Wij helpen grote websites bezoekers te binden en converteren door direct in te spelen op wijzigingen die webontwikkelaars willen doorvoeren,” zegt True’s directeur Jan-Paul van Burgsteden.

True zorgt er voor dat nieuwssites als Tweakers, ThePostOnline, Computable en Flabber continu artikelen kunnen plaatsen. “Het nieuwe soort uitgeverij heeft webontwikkelaars om de online krant te maken en systeemspecialisten zijn nodig om de ‘drukpers’ te laten functioneren. Dat vereist een ander team specialisten om de site te runnen. De complexiteit om dat samenspel tussen specialisten te orkestreren wordt nog onderschat door veel bedrijven,” vertelt Head Businessdevelopment Olaf van Veen.`

Waar True veel van heeft geleerd is het hosten van events. “We hosten de bezoekersstroom voor dancefeest Sensation, maar ook een vuurwerkshop die in december onder druk staat als er online vuurwerk wordt aangeschaft. Of je het spel echt in de vingers hebt, blijkt pas als er veel bezoekers tegelijkertijd komen. In de formule1 wordt nieuwe technologie als eerste ingezet om net die milliseconde winst te halen alvorens het de massa bereikt. Online eventhosting is net zo goed topsport,” aldus van Veen.

“De ervaring met scenario’s die leiden tot mogelijke problemen is geïntegreerd in ons monitoringsysteem. Voor de specialisten is het zodoende veel gemakkelijker problemen te herkennen en weg te nemen,” zegt Van Burgsteden. “Of je nou een webwinkel hebt die duizenden klanten in de winkel heeft of een complexe webapplicatie die steeds efficiënter moet draaien om rendabel te zijn, voor beide is maatwerk en veel interactie tussen tech-specialisten nodig.”

www.true.nl

Recente stories