Maatwerk in de cloud

Maatwerk in de cloud

ACES Direct is een toonaangevende totaalleverancier van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten. Het IT-bedrijf helpt klanten hun ambities te realiseren, onder meer via het Cloud Care-programma. Met pijlers als Sofware as a Service (SaaS), Infrastructure as a Service (IaaS) én het unieke Custom Cloud Care (CCC) kan ACES Direct in de cloud alle kanten op. “Onze accountmanagers zijn in staat met iedereen in de organisatie een passend gesprek te voeren”, vertelt Manager Solutions Jeroen Stabel. “Met een CIO kunnen ze de trends en ontwikkelingen bespreken, met een IT’er de meer dagelijkse gang van zaken.

Dankzij die persoonlijke klik kunnen we inventariseren wat er binnen een bedrijf speelt, hoe de huidige IT-infrastructuur eruit ziet en welke kennis en software het beste bij de strategie van een klant aansluit. Vervolgens stellen we een passend cloudplan op en zorgen we dat de implementatie van onze oplossing zo weinig mogelijk impact op de business heeft. Ook de nazorg is goed ingebed. Dankzij Cloud Care weet een klant zeker dat hij de juiste kosten-batenafweging maakt.”

 

ACES Direct legde zich de afgelopen jaren vooral toe op het MKB, resellers en non-profitorganisaties. Volgens Stabel is ACES Direct zich aan het doorontwikkelen, zodat het in de nabije toekomst vanuit specifieke brancheteams gaat opereren. “Denk aan branches als educatie, zorg, overheid en de industrie. Ieder team zal bestaan uit specialisten die de dynamiek en uitdagingen in hun branche van haver tot gort kennen. Zo weten ze bijvoorbeeld welke cloudoplossingen in hun branche het beste tot hun recht komen. Uiteraard zullen deze teams ook beschikken over de expertise die we in de loop der jaren op het gebied van software en infrastructuur hebben opgebouwd. Dankzij onze toekomstige werkwijze kunnen we nog passender maatwerk leveren en onze klanten nog beter ontzorgen. Ook in de cloud.”

 

www.acesdirect.nl