Wat is de overeenkomst tussen de Markthal, het Centraal Station in Rotterdam, het verbouwde Rijksmuseum, de gloednieuwe Sluiskiltunnel, het WOONlab met woningbouwconcepten en Pret-à-Loger, het ‘second skin’ energieneutrale rijtjeshuis dat studenten van de TU Delft ontwikkelden?

“Dat is TBI, een groep van ondernemingen in Bouw, Techniek en Infra die met elkaar en met hun klanten en partners de leefomgeving van de toekomst maken,” aldus Daan Sperling, voorzitter van de Raad van Bestuur van TBI. “Door de unieke combinatie van bouw en techniek zijn wij bij uitstek in staat om deze en nog veel meer prachtige projecten te realiseren. De sterke ontwikkeling die we als netwerk van ondernemingen doormaken komt omdat wij een gezamenlijk doel hebben: wij willen de beste werkomgeving zijn voor talent. Dat leidt tot continuïteit, duurzaamheid en innovatiekracht.”

Voor TBI is ondernemerschap de basis. En de basis, dat zijn de bedrijven die TBI als ‘achternaam’ dragen, zoals Croon, Wolter & Dros, J.P. van Eesteren, Hazenberg, Mobilis en ERA Contour. Allemaal specialisten op hun eigen terrein die met elkaar een sterke multidisciplinaire groep vormen in de bouwwereld. Met gezonde eigen speelruimte.

“Ruimte benutten, dat is wat we doen,” vervolgt Daan Sperling. “En daarmee bedoelen we natuurlijk de openbare ruimte. Maar ook de technisch inhoudelijke ruimte, de ruimte voor ondernemerschap, de ruimte voor innovatie, de ruimte voor samenwerking tussen onze bedrijven. En misschien wel het belangrijkste: we benutten de persoonlijke ruimte. Medewerkers kunnen zich bij ons echt ontwikkelen vanuit verantwoordelijkheid, passie en verbinding. Dan zijn ze de beste partner voor onze klanten. En dan bouw je meer dan mooie projecten. Dan maak je de toekomst.”

www.tbi.nl

Recente stories