Kansen spotten voor de klant

Kansen spotten voor de klant

Olifant Media, het online marketingbureau voor Search en Social, ziet een geweldige versterking in klant gecentreerde teams. “Zo maken we onze klanten online succesvol!”

“Als je kijkt naar de doelstelling van Olifant Media is het altijd zo geweest dat wij ons verbinden met onze klanten. In onze klant gecentreerde teams zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd. Met deze manier van werken ga je naast je klant staan en spotten we kansen. Search en Social, Data en Creatie, Online en Offline, Merken en Doelgroepen, Olifant Media en de klant zijn allemaal aanwezig in dit format. Voor ons is dit een logische werkwijze. Denk even terug hoe we ooit samen zijn gekomen om onze beider specialismen (Jurjen met een achtergrond in Search en Steven in Social) te combineren. Voor dat ene doel: onze klanten verder helpen.”

Synergie

Jurjen: “Als een klant binnenkomt voor Social kijken de andere professionals mee. Zij komen met nieuwe invalshoeken en signaleren nieuwe mogelijkheden. Je kunt denken aan het anders inrichten van een campagne of een kostenbesparing. Het is interessant om te zien hoeveel synergie dit bewerkstelligt. We genieten er volop van om onze klanten zo te blijven verbazen met nieuwe input waar zij hun voordeel mee doen.”

Doorgroeien graag

Steven: “Doordat we online marketing met de klant gecentreerde teams breder trekken is het hele team bezig om jou online succesvol te maken. Klant gecentreerde teams zorgen voor méér resultaat, méér kennis en méér werkplezier! Het komende jaar gaan we dan ook gewoon door met het selecteren van A-collega’s, A-klanten & A-leveranciers. Wij willen leuke dingen doen met slimme mensen om onze klanten het beste te kunnen helpen met doorgroeien.”

www.olifantmedia.nl

Recente stories