Kan applicatieontwikkeling het verschil maken?

Kan applicatieontwikkeling het verschil maken?

Het verschil tussen succes en falen van een bedrijf zit hem in het hebben van onderscheidende ideeën en het vermogen deze snel succesvol in te voeren. Of het nu gaat om een nieuw product, proces of bedrijfsmodel.

Het innovatieve enterprise mobiele en web applicatie ontwikkelplatform van Progress geeft bedrijven de flexibiliteit om de bijbehorende digitale transformatie te maken. Waarbij processen en softwareapplicaties efficiënt ontwikkeld, beheerd en aangepast kunnen worden.

“Gartner onderscheidt drie applicatielagen met de Pace-Layered Application Strategy, een methodologie die bedrijven kunnen gebruiken om hun applicatielandschap te managen,” legt Stephan Leferink van Progress uit, “Systems of Records, Systems of Differentiation en Systems of Innovation.” Systems of Records zijn administratieve systemen die de bedrijfskritische bedrijfsprocessen invullen. Stabiliteit is een belangrijke eigenschap. “Voor deze systemen maken wij een efficiëntieslag mogelijk, opdat een betere ROI kan worden behaald”, aldus Leferink.

Systems of Differentiation, zoals mobiele apps, moeten een unieke klantervaring bieden en snel kunnen worden aangepast zonder het beleid van een organisatie aan te tasten. Systems of Innovation (zoals IoT) zijn gebouwd om snel te reageren op nieuwe kansen, en moeten dus flexibeler zijn aan te passen dan standaard applicaties. “Progress heeft een best in class omgeving voor alle lagen om snel bedrijfsessentiële processen te digitaliseren, flexibel veranderingen in applicaties door te voeren en de User Experience te perfectioneren. Zo helpen wij bedrijven het verschil te maken en mede daarom positioneerde Gartner ons dit jaar in drie Magic Quadrants die betrekking hebben op de digitale transformatie.”

www.progress.com