De businesspropositie van Triple P is gefundeerd op drie pijlers: IP-communicatie, netwerken en back-office systemen. Het zijn van elkaar verschillende disciplines, maar kennis van alle drie is absoluut noodzakelijk om perfect werkende en kostenefficiënte communicatie- en bedrijfssystemen te kunnen ontwerpen en leveren.

De shortlist van bedrijven die dergelijke expertise en ervaring in huis hebben, is dan ineens heel klein. Niet veel ondernemingen zijn namelijk in staat om alle drie afzonderlijke technologieën correct met elkaar te laten samenwerken. “En juist het integreren van deze drie technologieën behoort tot onze kernactiviteiten”, zegt Maurice Schiffer, COO bij Triple P. “Onze toegevoegde waarde bestaat uit de integratiekennis en ervaring die wij hebben met IP-communicatie, netwerken en gevirtualiseerde server omgevingen. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om dergelijke complexe systemen efficiënt te leveren.” Hoewel advisering over onder andere IP-telefonie en virtualisatie tot de orde van de dag behoort, levert Triple P geen vuistdikke rapporten op. Wat de onderneming wel doet is het ontwerpen van pasklare hands-on oplossingen voor bijvoorbeeld Unified Communications door systemen van verschillende leveranciers naadloos te koppelen.

 

In de demoruimte in Vianen worden alle geïntegreerde oplossingen van Triple P werkend gedemonstreerd. Triple P wenst als Trusted Partner zijn klanten te ondersteunen bij het overwinnen van hun uitdagingen op ICT-infrastructuurgebied. “Het uitgangspunt bij al onze activiteiten is onze klant te helpen zijn bedrijfszekerheid te verhogen en zijn kosten te verlagen.”

 

www.triple-p.nl

Recente stories