Innovatieve app-ontwikkeling

Innovatieve app-ontwikkeling
Willem van Enter, algemeen directeur van OutSystems Benelux, windt er geen doekjes om. “Teveel bedrijven werken met verouderde IT-systemen. En dat terwijl bijna alle bedrijfsprocessen door software worden bestuurd. Ook wordt steeds meer via internet gecommuniceerd, al dan niet mobiel.

 Dat biedt kansen voor nieuwe concurrenten en nieuwe apps. Een groeiend aantal IT-spelers heeft dit door: ze pakken onverwacht marktaandeel in branches als het bankwezen, de auto-industrie en logistiek. Puur gedreven door IT, maar wel met oog voor innovatie en flexibiliteit. Veel bedrijven proberen als antwoord hun oude systemen op te lappen, maar op de traditionele manier. Dan lijkt het net alsof ze met paard en wagen de snelweg op willen.”

Van Enter stelt dat apps veel innovatiever ontwikkeld kunnen worden. “Met ons Rapid Application Delivery-Platform hebben we bewezen dat we bedrijfsspecifieke apps vijf tot tien keer sneller ontwikkelen én naar de markt brengen. In plaats van code regel voor regel te schrijven, kan een programmeur ze op ons RAD-platform gewoon genereren. Dat scheelt in snelheid en maakt het proces ook vele malen flexibeler. Je kunt al tijdens het maken van de app de userinterface tweaken, zodat hij perfect aansluit op de wensen van de eindgebruiker. Een app na enige tijd aanpassen? Ook dat is zo gedaan, zodat je op het scherpst van de snede blijft concurreren. Onze apps werken daarnaast op alle mobiele devices en zijn snel met vrijwel alle systemen te integreren. Ons RAD-platform levert ondernemingen dan ook innovatiekracht, snelheid en mobiliteit als nooit tevoren.”

www.outsystems.com

  • Webmaster

Recente stories