Hier gebeurt het!

Hier gebeurt het!
Amsterdam ArenA. De thuishaven van Ajax en het Nederlands elftal. De plek waar in de afgelopen jaren heel veel grote nationale en internationale artiesten hun opwachting hebben gemaakt. Waar talloze dance-evenementen en concerten worden georganiseerd. Waar in juni opnieuw het Amsterdam Jazz Festival met grote namen van start zal gaan.

Een multifunctioneel megatheater waar je je als bezoeker van concerten, evenementen, congressen, beurzen of voetbalwedstrijden altijd een VIP waant. Amsterdam ArenA: hier gebeurt het, schrijven ze op de website. Vele bedrijven en evenementorganisatoren kiezen voor het stadion om daar hun bedrijfsfeest, receptie, congres of beurs te laten plaatsvinden. Of het nu om tien of om duizend personen gaat, Amsterdam Arena biedt de passende omgeving met de juiste uitstraling.

De grandeur van de locatie, de uitgebreide keuze van zalen, restaurants, brasseries en bars, en ook de gemakkelijke bereikbaarheid maken het stadion tot de ideale plek voor een feest of bijeenkomst. De onmiddellijke nabijheid van een drietal comfortabele hotels zorgt nog eens voor extra bezoekersvoordelen. “Wij gaan nu ook steeds meer zelf functioneren als organisator van festivals en evenementen”, vertelt Hendrik Jan de Mari, commercieel directeur bij Amsterdam ArenA. “We zullen geregeld zelf nieuwe activiteiten gaan ontplooien. Het Amsterdam Jazz Festival is daar een goed voorbeeld van. Met de kennis en ervaring die wij als onderneming in de loop van de jaren hebben opgedaan, was het eigenlijk een natuurlijke stap om ook zelf als organisator van dergelijke festivals op te treden. Uiteraard blijft Amsterdam ArenA voor andere professionele partijen nog steeds een heel aantrekkelijke plek om hun evenementen te organiseren.”

Recente stories