Hét mobiele netwerk van de toekomst!

Hét mobiele netwerk van de toekomst!

Ons leven, maar ook ons werk wordt steeds meer gedigitaliseerd. Dit leidt tot een toenemende druk voor bedrijven om de consument én werknemer digitaal te faciliteren en blijvend aan zich te binden. “Gelukkig kunnen wij hen met deze complexe uitdagingen helpen”, zegt Marieke Snoep, directeur T-Mobile Zakelijk.

Als voorbeelden noemt ze het altijd en overal kunnen samenwerken in de cloud en het internet der dingen. “Om het maximale uit deze technologieën te halen, heeft T-Mobile het afgelopen jaar een hypermodern nieuw 4G-netwerk gebouwd. Een netwerk dat is uitgerust met de beste mobiele technologie die beschikbaar is op het gebied van bellen en dataverkeer. Een netwerk ook met veel datacapaciteit. Zo schept de combinatie tussen IT en optimaal mobiel werken unieke kansen voor bedrijven om groei en productiviteit te optimaliseren.”

Volgens Snoep werpt deze investering meteen zijn vruchten af. “We zien het gebruik van data door onze klanten op jaarbasis met zo’n 60% stijgen. In de toekomst vergen mens én technologie alleen maar meer van een mobiel netwerk. Denk aan slimme energienetwerken, smart cities en e-Health. Als samenleving verzamelen we steeds meer data die steeds beter aan elkaar verbonden kan worden. Bij voorkeur is die data altijd en overal toegankelijk. Juist daarom zie ik zo’n belangrijke toekomst weggelegd voor mobiel internet. Eind december 2015 woont 99% van de Nederlanders in een gebied waar T-Mobile een 4G-dekking heeft. Ons nieuwe netwerk geeft zakelijk Nederland echt veel meer. Meer masten, meer 4G, meer snelheid – kortom: meer voor de toekomst.”

www.t-mobile.nl

  • Marco Mulders

Recente stories