In de 19 jaar van zijn bestaan weet Legian de groei nog steeds door te zetten. In 2015 maakt het Haagse bedrijf voor het derde jaar op rij deel uit van de FD Gazellen, wat betekent dat het opnieuw tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland hoort.

"Het geeft ook aan dat wij financieel sterk staan en een gedegen financieel beleid voeren", zegt directeur Marcel Paardekooper. "Continuïteit en stabiliteit zijn belangrijk in ons werkveld.

 

Legian is een onafhankelijke ICT-dienstverlener die zich bezig houdt met vraagstukken en ondersteuning op het gebied van ICT-architectuur, Informatiebeveiliging, en ook Operational Excellence en Sourcing. In haar werkzaamheden en adviezen kiest zij volkomen objectief voor de beste oplossing voor de klant. Die onafhankelijkheid onderscheidt Legian van anderen. "Maar zeker ook onze doelbewust pragmatische aanpak", vertelt mededirecteur Dick Hoogendoorn. "Onze werkwijze pakt op doelgerichte wijze de problemen en vragen op bij klanten. Bovendien vinden we dat het altijd beter kan. Voorop in onze aanpak staat dat onze dienstverlening de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten ondersteunt en waar nodig verbetert."

 

Wil Legian daarin slagen – en gezien het succes lukt dat zonder mankeren – dan betekent dit dat de organisatie zich voortdurend moet ontwikkelen. Medewerkers dienen zich continu te scholen, daar is een programma voor opgesteld, en ook de dienstverlening zal vooral in de diepte moeten worden doorontwikkeld en scherper worden gemaakt. "Mensen zijn ons kapitaal", zegt Paardekooper. "Uiteindelijk zoeken bedrijven gewoon partijen die hen helpen de juiste keuzes te maken en laten zien hoe het beter kan."

 

www.legian.nl

Recente stories