Luba Uitzendbureau is aankomend jaar 50 jaar jong! In deze 50 jaar is Luba uitgegroeid van een studentenuitzendbureau naar een allround partner in personele diensten voor het mkb. Johan Doornenbal, directeur Luba Groep: “wij zijn trots op onze eigen mensen en onze cultuur. Bij ons draait het om de persoonlijke dienstverlening waarmee we écht het verschil maken.

Wat een Lubaan kenmerkt is de gerichtheid op samenwerken. De kandidaten en opdrachtgevers leren kennen, Luba is persoonlijk en dichtbij. En natuurlijk maken we gebruik van tal van digitale oplossingen voor bijvoorbeeld het selecteren van de juiste gekwalificeerde flexwerkers.” Doornenbal merkt op dat deze visie waarbij de eigen mensen voorop staan naadloos aansluit op de werkwijze van het mkb. Door de persoonlijke interactie ontstaat er een partnership. “Onze positionering laat duidelijk zien voor welke klanten we er zijn. Wij zijn mkb en al onze opdrachtgevers zijn mkb. We leveren optimale dienstverlening, met als doel dat het mkb kan ondernemen.

We verzorgen de in-, door- en uitstroom van personeel. En regelen een passende opleiding, een assessment, een re-integratietraject of outplacement waar nodig. Wij willen de gewone dingen ongewoon goed doen, dat is diep ingebed in onze organisatie. Ja zeggen we op innovatie. Zolang het ondersteunend is aan onze cultuur, onze eigen mensen en onze persoonlijke dienstverlening.”

www.luba.nl

Recente stories