De wereld verandert in rap tempo en bedrijven moeten snel reageren, willen ze overleven in een competitieve omgeving. Econocom weet dat als geen ander en ondersteunt zijn klanten al meer dan veertig jaar met maatwerk ICT- en financiële oplossingen.

“Wij helpen onze klanten bij de digitale transformatie om hen zo sneller te laten profiteren van de voordelen die de moderne informatietechnologie biedt”, maakt General Manager Yann Toutant duidelijk. Econocom maakt de inzet en het gebruik van digitale technologie eenvoudig en biedt maatwerk financierings- en service-oplossingen die aansluiten bij de branchespecifieke uitdagingen voor de gezondheidszorg, retail, het onderwijs, het mkb en de (semi-) overheid.

Belangrijk, maar regelmatig ondergeschoven, onderwerp binnen de realisatie van digitaliseringprojecten is financiële flexibiliteit. De grootschalige uitrol van nieuwe middelen hebben een aanzienlijk effect op de balans van een organisatie. Econocom biedt daarom concrete, in de praktijk bewezen oplossingen – technisch en financieel – die de ingebruikname van moderne technologie vereenvoudigen. “Dankzij onze financiële oplossingen (leasing en kredietfacilitering) en services, kunnen bedrijven harder groeien en up-to-date blijven”, benadrukt Toutant. “En de kosten drukken niet op de balans.”

De internationaal opererende organisatie heeft alle vereiste kwaliteiten in huis om het succes van digitaliseringprojecten te waarborgen. Econocom onderkent het belang van goed advies, professionele financiële begeleiding, efficiënt technologiemanagement, en het beheer van digitale middelen en garandeert dit met de expertise en ervaring van zijn medewerkers. Yann Toutant: “Onze organisatie is het schoolvoorbeeld van een geslaagd huwelijk tussen een praktische financiële oplossingen en kennis van geavanceerde technologie.”

 

www.econocom.com

Recente stories