Geïntegreerde bescherming op alle niveaus

Geïntegreerde bescherming op alle niveaus

Intel Security biedt, dankzij de overname en integratie van McAfee, een volledig nieuw niveau van IT-beveiliging. Met een solide combinatie van hardware- en softwarebeveiliging maakt de organisatie de digitale wereld een veiligere plek. Dankzij de oplossingen van Intel Security is beveiliging naadloos geïntegreerd in elk deel in de computerketen; van smartphones en laptops tot pc’s en servers, op de desktop, het bedrijfsnetwerk en in de cloud. Intel Security biedt complete bescherming van data, devices, identiteiten en privacy.

“Beveiliging is niet langer een zaak van gescheiden oplossingen, maar vraagt om een gedegen en geïntegreerde benadering,” zegt Wim van Campen, vicepresident Noord- en Oost-Europa bij Intel Security. ”Wij zorgen voor integrale beveiliging, doordat wij de beveiligingskennis van McAfee koppelen aan de hardware-expertise en betrouwbaarheid van Intel. Hierdoor is de beveiliging van IT-systemen en data optimaal gewaarborgd.” Zeker in een tijd waarin datacenters een cruciale rol spelen in de opslag en verwerking van grote hoeveelheden gegevens, is de beveiliging van IT en de waarborging van privacy immers van groot belang.

“Nu organisaties druk zijn hun IT-infrastructuren aan te passen, moeten zij onder ogen zien dat next-generation datacenters op basis van software-defined networking voortdurend evoluerende oplossingen vereisen om systemen en data veilig te houden,” zegt Van Campen. “De grenzen tussen de fysieke, virtuele en public/ private clouds vervagen. Het is daarom zaak om op elk platform, zowel hardware- als softwarematig, voor bescherming te zorgen. Wij doen dat. Voor onze klanten betekent dit dat zij een effectievere, kostenefficiënte en toekomstvaste beveiliging van hun IT-omgeving krijgen.”

www.intelsecurity.com

Recente stories