Het staat buiten kijf dat goede hygiëne in de werk- en leefomgeving van het allergrootste belang is. Gezondheid en welzijn van mensen staan voorop. Hulp bij het realiseren daarvan door een ervaren en kundige partner is daarom zeer gewenst. Initial is wereldwijd marktleider in bedrijfskleding en hygiënediensten.

Voor grote en kleinere organisaties in diverse sectoren, zoals zakelijke dienstverlening, overheid, scholen, horeca, industrie, detailhandel, logistiek en transport.

“Initial staat al decennialang bekend als dé expert op het gebied van hygiëne, sanitaire dienstverlening en bedrijfskleding”, stelt Arjan Gundlach, marketing director Benelux van Initial. “Ons gaat het om het verhogen van de standaarden in hygiëne én om bewustwording.” Initial zet daarom state-of-the-art technologie, de beste beschikbare producten en gekwalificeerde medewerkers in om de dienstverlening op het hoogste niveau te houden. “Concrete voorbeelden zijn hygiënescans met speciale diagnoseapparatuur, tips voor een goede (hand)hygiëne, de antibacteriële zilverionentechnologie in de onlangs gelanceerde Signature sanitaire productlijn en onze allernieuwste bedrijfskledingcollecties”, aldus Gundlach.

 

De onderneming geeft ook voorlichting om bewustwording bij werkgevers en werknemers te bevorderen. Initial reed deze winter in het kader van haar Hygiene Experience Tour met een Airstream touringcar langs een 15-tal steden in de Benelux om facilitair managers voor te lichten over de impact die slechte hygiëne heeft op bijvoorbeeld het ziekteverzuim en de daaraan gepaarde hoge kosten, en wat ze kunnen doen om ziekteverspreiding te voorkomen.

Recente stories