Een veiligere digitale wereld

Een veiligere digitale wereld

SpicyLemon, dat zich heeft gespecialiseerd in digitale veiligheid, heeft zich met hart en ziel gecommitteerd aan security. De in Sliedrecht gevestigde onderneming doet dit door geavanceerde beveiligingsproducten te verkopen en vooral ook door ‘awareness’ te creëren bij bedrijven. Om het inzicht in security bij bedrijven en organisaties te vergroten, geeft het bedrijf speciale gastlessen over beveiliging en sponsort het ook de Cyber Security Academy. “Het gaat ons om het veiliger maken van de digitale wereld”, vertelt Nienke Ryan, managing director van SpicyLemon en visionair. “Een wereld waarin mensen zich vrij en zorgeloos kunnen bewegen.

Onze klanten vertellen ons wat ze nodig hebben, en samen met onze partners adviseren wij, kijken we naar trends en leveren we oplossingen en informatie die in vrijwel alle gevallen een betere prijs/kwaliteitverhouding hebben en een betere bescherming bieden.” Het bedrijf bundelt mensen, kennis en ervaring, en levert producten en diensten die een zo veilig mogelijke netwerk- en cloud-omgeving waarborgen. De samenwerking met partners zoals CloudSecured is daarbij cruciaal.

 

Ook voert SpicyLemon audits uit waarmee snel en betrouwbaar kan worden aangetoond of er data van klanten kunnen lekken, of dat het netwerk eenvoudig te hacken is. Vele overheden, onderwijsinstellingen, en bedrijven in de zakelijke dienstverlening en gezondheidszorg hebben al gekozen voor de producten en dienstverlening van SpicyLemon. “Wij hebben diepgaande kennis van alle lagen van het bedrijfsnetwerk, zowel on-premise als off-premise”, benadrukt Ryan. “Alleen dan kunnen we samen met partners en klanten een veiligere digitale wereld realiseren. Check eens onze website. Je kunt maar beter zeker van je zaak zijn.”

 

www.spicylemon.nl

  • René Moscou

Recente stories