Een succesvolle customerjourney staat garant voor online resultaat

Een succesvolle customerjourney staat garant voor online resultaat

OrangeValley is specialist in Online Marketing met meer dan goede resultaten, waardoor steeds meer opdrachtgevers voor de succesvolle visie en resultaatgerichte aanpak van het bureau kiezen. Dankzij die aanpak én een hecht team van specialisten met uitgebreide online expertise heeft OrangeValley de hoogste kwalificatie van Google verdiend. (Google Certified Consultant).

OrangeValley behoort daarmee tot een zeer selecte groep van bureaus in Europa. “Deze kwalificatie en het succes van onze aanpak is een aantoonbaar bewijs van ons streven om het beste online marketingbureau van de Benelux te willen zijn”, zegt Ortwin Verreck, managing director. “Onze focus op ‘customer journey’ staat centraal”. Het verkrijgen van inzicht in de customer journey is van het grootste belang om succesvol online marketing te bedrijven.

 

Een (online) marketingbureau moet in staat zijn te bepalen op welk moment en via welk kanaal de boodschap met het grootste effect wordt overgebracht. “De opkomst van mobiele devices zorgt er voor dat er steeds meer contactmomenten zijn om een succesvolle online dialoog met de doelgroep te hebben,” vertelt Verreck. “Bedrijven moeten daarom hun online commercieel platform op orde hebben.” Het door OrangeValley gehanteerde Online Marketing Maturity-model geeft aan op welk niveau de marketingorganisatie en de online communicatie van de opdrachtgever zich bevinden. Op basis daarvan stelt OrangeValley een Effort/Gain-matrix op waarmee verbeteringen met het hoogste rendement worden doorgevoerd. Met een productaanbod van Display Marketing, Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Online Advertising (SEA), Retargeting en Conversieoptimalisatie heeft OrangeValley alle aspecten voor de optimalisatie van de customer journey in huis.

www.orangevalley.nl

Recente stories