Stone-IT maakt sinds 2011 uit van Smile Group die een gedegen trackrecord heeft opgebouwd met internationale corporate websites en e-commerce oplossingen. Stone-IT staat bekend om het bedenken, bouwen en beheren van schaalbare en zeer hoog beschikbare infrastructuren en webomgevingen die zijn gebaseerd op Linux virtualisatie- en cloudcomputing software. Beide bedrijven vullen elkaar uitstekend aan en kunnen sinds het samengaan een zeer compleet portfolio aan applicatieontwikkeling en managed hosting services aanbieden.

In de loop van de jaren is enorme expertise opgebouwd door voor een groot aantal toonaangevende opdrachtgevers vele e-commerce en e-business toepassingen en platformen te ontwikkelen. De voortdurende groei – ook in economisch tegenvallende tijden – is het bewijs van de succesvolle aanpak van de organisatie. “Vanwege onze Europese aanwezigheid is onze dienstverlening gericht op de grotere organisaties met complexe e-business vraagstukken”, benadrukt Martijn Smit, managing director van Smile Nederland. “Ons bedrijf bezit daartoe een uitgebreid scala aan grensoverschrijdende kennis, ervaring en services.” Smile biedt werk aan ruim 700 medewerkers die zijn gehuisvest in 17 Europese kantoren.

 

De organisatie biedt haar expertise en dienstverlening aan op een aantal belangrijke ICT-domeinen, waaronder infrastructurele en managed services, e-commerce en contentmanagement. “Onze nieuwe organisatie combineert 15 jaar infrastructuurkennis, webapplicatieontwikkeling en beheerervaring”, zegt Smit, “en biedt daarmee als een van de weinige open source dienstverleners gedegen ondersteuning van start tot finish. Bedenken en bouwen is één, professioneel beheren is twee.”

www.smile-nederland.com

Recente stories