E-BUSINESS: BEDENKEN, BOUWEN, BEHEREN

E-BUSINESS: BEDENKEN, BOUWEN, BEHEREN

Bij Stone-IT (onderdeel Smile Group) ligt de nadruk op het bedenken, bouwen en beheren van webomgevingen met hoge beschikbaarheid die zijn gebaseerd op het Linux besturingssysteem en andere in de praktijk bewezen Open Source software. De Utrechtse ICT-dienstverlener heeft in de loop van de jaren vergaande expertise opgebouwd door voor een groot aantal toonaangevende opdrachtgevers vele e-commerce en e-business toepassingen en platformen te ontwikkelen, te implementeren en te onderhouden.

De voortdurende groei is het bewijs van de succesvolle aanpak van het bedrijf. “Wij richten ons met onze dienstverlening steeds nadrukkelijker op de grotere organisaties met e-business vraagstukken,” vertelt Martijn Smit, managing director van Stone-IT. “De reden is dat wij sinds 2011 onderdeel zijn van een Europese onderneming. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan grensoverschrijdende kennis, ervaring en diensten aan onze klanten aanbieden.” Na de acquisitie door het Franse Smile SA in 2011 is een Europese organisatie ontstaan met ruim 700 medewerkers en 17 kantoren die op vijf belangrijke ICT-domeinen haar expertise en dienstverlening aanbiedt.

 

De kerncompetenties van stone-it omvatten onder andere Cloud Computing en Virtualisatie, Storage en binnen Smile E-Commerce, en Content Management. “De nieuwe gezamenlijke organisatie combineert 15 jaar infrastructuurkennis en webapplicatieontwikkeling”, zegt Smit, “en biedt daarmee als een van de weinige dienstverleners ondersteuning van A tot Z. Bedenken en bouwen is één, professioneel beheren is twee.

http://www.stone-it.com www.smile-benelux.com

Recente stories