Duurzaam ontwikkelen van IT-ers

Duurzaam ontwikkelen van IT-ers

Computrain, onderdeel van NCOI Opleidingsgroep, is al meer dan 30 jaar dé Business- & IT-praktijkopleider van Nederland. We zijn de specialist in het ontwikkelen van de juiste competenties bij de juiste mensen. We bieden gecertificeerde praktijkgerichte trainingen en leertrajecten die aansluiten bij de dagelijkse praktijk van IT-medewerkers.

Ondernemingen die IT gebruiken bij het innoveren van hun business leggen de basis voor duurzaam succes. De voortdurende stroom aan veranderingen in het IT-vak biedt ondernemingen mogelijkheden en heeft een enorme impact op de IT-arbeidsmarkt. Er is behoefte aan duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van talenten met aantoonbaar vakmanschap met relevante praktijkervaring. Er is echter een tekort op de IT-arbeidsmarkt en een mismatch tussen vraag en aanbod die is versterkt doordat ondernemingen de laatste jaren terughoudend hebben geïnvesteerd in de professionalisering van de IT-workforce.

Duurzaam ontwikkelen staat hoog op de agenda van ondernemingen, overheden en instellingen. Steeds meer ondernemingen kiezen in plaats van een krimpscenario voor het opbouwen en revitaliseren van de eigen IT-workforce. Actief investeren in medewerkers maakt een onderneming attractief en bindt talenten. En voor IT-medewerkers is het belangrijk om uitdagend werk met doorgroeimogelijkheden te houden. Het transformeren naar een fitte IT-workforce is meer dan alleen opleiden, het is een continu proces van ontwikkelen. Computrain past zich voortdurend aan om vooruit in IT te blijven en te voldoen aan de behoefte in de markt. Zowel in het opleidingsaanbod als in het verbreden van de dienstverlening en samenwerken in de keten. Samen met partners helpen en ontzorgen we ondernemingen bij het duurzaam ontwikkelen van IT-ers. Met succes!