Wie gelooft er nog in advies en consultancy? Van professionals die langs de zijlijn vertellen hoe het moet? Van plannen die simpelweg kopieën van blauwdrukken zijn, daarmee niet implementeerbaar en dus niets opleveren, maar wel veel tijd, energie en geld kosten?

Implementatie gaat niet over ontwikkeling of processen, maar slechts over één ding: resultaat! Dat inzicht vergt leiders met durf die vanuit hun eigen kracht de status quo veranderen. Met focus op resultaat waarbij alle stakeholders op gelijke voet betrokken zijn.

 

Meino Zandwijk van dutch: ”Alleen mensen die echt gericht zijn op het behalen van resultaat, mensen die daar ook in geselecteerd, getraind en begeleid worden, zijn in staat om daadwerkelijk resultaat te leveren. Wij noemen dat Resultancy: ondernemend en resultaatgericht zijn. Daarop stemmen we ook onze beloning af. En dat werkt! Niet vanaf de zijlijn roepen, maar gecommitteerd zijn aan het resultaat.”

 

Leiders die de status quo aanpakken zijn zelf continu op zoek naar wat bewezen kwaliteit heeft en wat zij kunnen adopteren in hun organisatie. Zij gebruiken doelbewust joint-ventures en nieuwe manieren van innoveren om oude visies en systemen te doorbreken.

 

Naast implementatie zijn daarom innovatie en inspiratie essentiële drivers voor de vernieuwing die we als BV Nederland nodig hebben. Inspiratie levert de energie om anders te zijn. Om als leider de wil te tonen om te veranderen en te leren. Nieuwe manieren van innovatie zijn nodig om in de volle breedte van de organisatie duurzame vernieuwing te realiseren.

Drivers die wij bij dutch ook hanteren. Niet voor niets wordt dutch in het Incompany onderzoek het hoogst gewaardeerd voor haar toegevoegde waarde. Het is de durf van dutch om anders te zijn. En dat werkt. Meer weten?

Recente stories