“Wat we zien is dat in de digitale disruptie die nu gaande is bedrijven er nog steeds toe neigen om zelf hun infrastructuur te beheren.

Breek de muur nu eens echt af tussen Business en IT, dat is ons motto. De digitale transformatie is namelijk voor ieder bedrijf een feit. Creëer ruimte om te kunnen anticiperen en blijf zo een stap voor.

En kies voor uitbesteding aan een platform dat daadwerkelijk toegevoegde waarde biedt en jouw groei kan ondersteunen. Hybride vormen zijn logische keuzes en tegelijkertijd weten we dat dit voor sommige bedrijven – afhankelijk van hun business – een tussenstap is. Ondanks de oneindige mogelijkheden van alle aanbieders nemen de complexiteit en de risico’s alleen maar toe. Snel kunnen innoveren en weer standaardiseren is intussen een continue proces.

 

Ook de aandacht op security moet er veel meer zijn. Niet alleen als een goed poortwachter slechte mensen buitenhouden en goede mensen binnenlaten. Let op: de slechte mensen zijn vaak al binnen. GDPR eist aantoonbare security monitoring en security incident management en daarmee wordt voorgaande cruciaal. Het is meer dan ooit belangrijk om voortdurend up to date zijn qua kennis om de disruptie en haar gevolgen steeds voor te kunnen zijn. Wij ontzorgen onze klanten en partners zonder dat we de regie overnemen.”

 

Aan het woord is Sander Dekker, de oprichter van Proact Nederland, nu Business Unit Director Europa West. Het beursgenoteerde Proact is Europa’s grootste datacenter solution provider en cloud specialist. Middels buy and build-strategy kiest het bedrijf voor verdere groei.

www.proact.nl

Recente stories