G DATA staat garant voor een ijzersterke cyberbeveiliging. Sinds 2005 heeft G DATA Internet Security al negen keer de vergelijkende test van de Consumentenbond gewonnen.

Veel bedrijven vertrouwen al jaren op de expertise van G DATA, bijvoorbeeld door hun IT-beveiliging compleet aan een G DATA-partner uit te besteden. “Onze partners spelen een belangrijke rol in ons succes”, vertelt Dirk Cools, country manager van G DATA Benelux. “We versterken hen op vele manieren, zoals het bieden van ondersteuning door een speciaal supportteam. Begin dit jaar is er binnen G DATA een presales consultant aangesteld die partners actief informeert en technische ondersteuning biedt. Ook bieden we trainingen: onsite bij partners, via webinars of bij G DATA op kantoor. Daarnaast verzorgen we marketingcampagnes om een pull-werking vanuit de markt te creëren. Denk aan het creëren van bewustwording over de gevaren van malware op mobiles. Het is opvallend hoe slecht deze vaak dure apparaten beveiligd worden in vergelijking met laptops en desktops, terwijl onze beveiligingsoplossingen voor mobiles relatief goedkoop zijn.”

 

Hoewel G DATA zijn producten ook via de eigen webshop verkoopt, wil het niet concurreren met partners. “Onze webshop is vooral voor e-commerce in gebieden waar we nauwelijks of geen partners hebben”, zegt Cools. “Tevens mogen onze resellers zelf hun verkoopprijs bepalen, zodat ze onze producten tegen een lagere prijs dan die in onze eigen webshop kunnen aanbieden. Sinds kort werken we met distribiteurs die resellers faciliteren om onze cyberbeveiliging online via een maandabonnement aan te bieden. Samen met onze partners halen we meer uit de mogelijkheden die e-commerce biedt.”

www.gdata.nl

Recente stories