Interxion is een vooraanstaande provider van cloud- en carrierneutrale datacenters. Met 33 datacenters in 11 Europese landen ondersteunt het bedrijf meer dan 1300 klanten die hierdoor in staat zijn om bedrijfsessentiële applicaties en content aan eindgebruikers te leveren met uitstekende responstijden.

“Wij zijn sterk in het ontwerpen, bouwen en vooral in het managen van hoogwaardige datacenters”, legt Interxion’s managing director Michel van den Assem uit. “Het is ons vak om datacenters te managen en te onderhouden. Daarom investeren wij diepgaand in mensen, tools en kennis. Daarin onderscheiden wij ons van anderen.” Interxion huisvest meer dan 450 carriers en ISP’s. Omdat het bedrijf carrierneutraal is, kan het zijn klanten een uitgebreide keuze aan connectiviteit en directe verbindingen naar cloudplatforms bieden, zodat zij hun klanten op hun beurt de noodzakelijke flexibiliteit, performance en kostenefficiëntie kunnen leveren.

 

Een carrierneutraal datacenter is volstrekt leverancieronafhankelijk, zodat klanten een provider kunnen kiezen die hun de beste performance, service en prijs kan leveren. Interxion ontwikkelt bovendien ‘communities of interest’ waar bedrijven uit de sector in de datacenters samenkomen. De onmiddellijke nabijheid van hun infrastructuren vormt een ‘hub’ en waarborgt een nog betere performance en lagere kosten, en maakt het klanten mogelijk om snel en gemakkelijk waardevolle zakelijke relaties aan te gaan. “Door hun IT-infrastructuur bij Interxion onder te brengen, besparen onze klanten zowel op kapitaal als op operationele kosten”, zegt Van den Assem, “Daarnaast verbeteren zij de performance van hun applicaties, en profiteren zij van een hogere zakelijke flexibiliteit en van de betrokkenheid van een community.”

www.interxion.com

Recente stories