Ctac Cloud Services

Ctac Cloud Services

Klanten ontzorgen wordt door Ctac gezien als de belangrijkste taak bij het beheren, hosten en up-to-date houden van ERP-toepassingen. Het bedrijf levert klanten een compleet portfolio van managed services voor SAP- en Microsoft-applicaties. “Bedrijven worstelen in toenemende mate met het zelf in de lucht houden en onderhouden van dergelijke applicaties”, zegt Jos Peek, Sales Director CMS bij Ctac. “Vooral de integratie tussen lokale applicaties en ‘uit de cloud’ zorgt voor veel uitdagingen.

Het actueel houden van kennis en vaardigheden is een lastige en kostbare zaak als informatietechnologie en applicatiebeheer niet tot de core business van een onderneming behoren.” Dat is het wel voor Ctac. Technisch en functioneel beheer en hosting van ERP-systemen doet Ctac al geruime tijd tot volle tevredenheid van zijn klanten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij Ctac hebben gevraagd het servicepakket verder uit te breiden met het beheer en onderhoud van andere bedrijfssystemen. Daartoe heeft Ctac een cloud services platform opgezet waarmee het gebruikers van servers, memory en storage voorziet en managed beheerdiensten levert.

 

Een van de belangrijkste voordelen van Ctac Cloud Services is de mogelijkheid om via een selfservice portaal servers aan te maken en te onderhouden samen met de hierop draaiende applicaties, capaciteit bij en- af te schakelen met direct real-time inzicht in verbruik en bijbehorende kosten. Ctac zorgt hiermee voor een efficiënte en probleemloze Infrastructure as a Service (IaaS). Klanten betalen slechts voor het daadwerkelijke gebruik van servers en storage. Ondernemingen hoeven zelf geen kostbare investeringen te doen in hardware. Ctac neemt hen ook daarvoor alle zorg uit handen.

 

www.ctac.nl