CRM

PerfectView kent een lange geschiedenis. Ooit begonnen als uitbreiding op WordPerfect is het pakket van Nederlandse bodem anno 2012 doorontwikkeld tot de succesvolle cloud-applicatie die het nu is. PerfectView CRM Online biedt complete CRM-functionaliteit en ondersteunt relatiemanagement, verkoop-, klantenservice-, projectmanagement en workflow. “In een economisch tegenvallende tijd als de huidige is het voor ondernemingen uiterst belangrijk om klanten binnen te houden en een goede relatie met hen te onderhouden”, zegt Jochen Hesselberth, directeur van PerfectView CRM. “Daar heb je een CRM-systeem voor nodig dat snel en zonder omwegen volledige en juiste klantinformatie verstrekt.” 

PerfectView doet wat het moet doen en geeft altijd een consistente rapportage. Dit komt onder andere doordat gebruikers geen overbodige keuzemogelijkheden hebben bij de invoer van data, zodat de opslag van foute gegevens wordt vermeden. Ook de archivering van e-mailverkeer en een geïntegreerde takenlijst met intelligente follow-upmogelijkheden behoren tot de standaard functionaliteit van het pakket. Die zorgen voor een aanzienlijke efficiëntieverbetering in uw organisatie.

De applicatie wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe functionaliteit en gratis geüpdate. PerfectView heeft een app voor gebruik op alle (mobiele) devices met alle populaire besturingssystemen en werkt op alle Internetbrowsers. Naast eenvoudig te gebruiken CRM-software levert PerfectView excellente dienstverlening: geen dure ondersteuningscontracten of lange wachttijden, maar gratis snelle en onbeperkte ondersteuning. Ruim 1.500 implementaties, 2.000 klanten en 55.000 gebruikers bewijzen het succes van PerfectView. Kies ook voor Nederlandse topkwaliteit, kies PerfectView CRM Online!

www.perfectview.nl