Als gevolg van technologische ontwikkelingen en de stijgende behoefte aan flexibel werken, zijn bedrijven in toenemende mate afhankelijk van op maat gemaakte, betrouwbare en moderne communicatiesystemen. Telefoniesystemen, zowel vast als mobiel, en video- en datatoepassingen zijn bedrijfsessentieel geworden. Er worden op dit gebied steeds hogere eisen gesteld door eigen werknemers. Ook relaties en klanten verwachten steeds meer.

Altijd en overal bereikbaar zijn en veilig dataverkeer zijn een must geworden binnen het bedrijfsleven. Voor bedrijven betekent dit dat het noodzakelijk is om gespecialiseerde partners in te schakelen om zo tot een betrouwbare, toekomstbestendige en vooral ook veilige communicatieoplossing te komen voorzien van alle hedendaagse functionaliteiten. Dat geldt zowel voor de inrichting, het onderhoud als het beheer van alle soorten communicatievoorzieningen in de ruimste zin van het woord. “Koning & Hartman is in de loop der jaren – zeker in Nederland – uitgegroeid tot een heel belangrijke, zo niet de belangrijkste onafhankelijke integrator en servicepartner op communicatiegebied”, benadrukt Oswald Coene, Algemeen Directeur bij Koning & Hartman. “Wij werken nauw samen met vooraanstaande voice- en datapartijen zoals Alcatel-Lucent en Huawei om zo onze klanten de beste communicatieoplossing te kunnen bieden, inclusief onderhoud en beheer”, aldus Coene.

 

Koning & Hartman is een bijzonder technologiebedrijf binnen de Telecom, Industrie en Infrastructuur en adviseert, ontwerpt, levert, implementeert, onderhoudt en beheert. “Technologie is de business van Koning & Hartman, maar die technologie wordt uitgevoerd, ontwikkeld en geïmplementeerd door mensen. En juist onze mensen maken het verschil.”

 

www.koningenhartman.com

Recente stories