Cloud Service Provider Multrix staat garant voor hoogwaardige ICT-outsourcing. Al 12 jaar lang ondersteunt het bedrijf middelgrote ondernemingen in de zakelijke dienstverlening, zorg, retail en onderwijs. Het vlekkeloos laten samenwerken van verschillende applicaties, continuïteit en beschikbaarheid van de dienstverlening zorgen dat klanten voor Multrix kiezen, aldus algemeen directeur Martin Bergonje.

De onderneming levert geïntegreerde ICT-outsourcing op basis van de Hosted Desktop: alle software en gegevens verhuizen naar een Private Cloud-omgeving die is gehuisvest in twee streng beveiligde Multrix datacentra. Uiteraard kunnen bedrijven ook kiezen voor een combinatie van Hosted Desktop en Public Cloud SaaS-applicaties. Een Hosted Desktop geeft gebruikers via internet toegang tot alle benodigde applicaties en data die via alle mogelijke devices benaderbaar zijn: het Nieuwe Werken in de praktijk. Multrix zorgt dat mensen met elk device – laptop, tablet, smart phone, pc – en onafhankelijk van tijd en plaats kunnen werken, wat de productiviteit ten goede komt. Ook Hosted VoIP behoort tot het dienstenportfolio. Multrix ontzorgt organisaties, zodat zij geen kostbare IT-infrastructuur hoeven te onderhouden en zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Doordat per gebruiker wordt betaald, zijn de kosten van de dienstverlening volledig transparant, beheersbaar en flexibel. En veilig.

 

Multrix heeft een ISAE 3402 auditverklaring (voorheen SAS70 type II), waarmee het zijn klanten garanties voor veiligheid, beschikbaarheid en service biedt. Ook bezit Multrix de NEN 7510 auditverklaring voor informatiebeveiliging wat vooral voor zorginstellingen, waar veel met vertrouwelijke informatie wordt gewerkt, van cruciaal belang is.

 

www.multrix.com

Recente stories