Orange Business Services, onderdeel van France Telecom-Orange, levert wereldwijde communicatieoplossingen dankzij ‘s werelds grootste naadloze spraak- en datanetwerk. De dienstverlening is beschikbaar in 220 landen en gebieden met lokale ondersteuning in 166 landen. De organisatie levert diensten zoals Cloud Computing, Unified Communications, Enterprise Mobility, videoconferencing en breedband.

Orange ondersteunt duizenden multinationals in hun communicatie en bedrijfsvoering. “Wij onderscheiden ons in de markt dankzij drie fundamentele features”, vertelt Axel Haentjens, Vicepresident Cloud Computing. “We bieden een mondiale cloud-infrastructuur, een gegarandeerde end-to-end enterprise cloud die 24×7 beschikbaar is, en erkende IT- en beveiligingsexpertise. De ondersteuning van de communicatie bij onze klanten gaat niet alleen om het werken met de beste producten en tools, ook robuuste mondiale processen en een hooggekwalificeerd supportteam zijn belangrijk.” Orange host de cloud services in state-of-the-art datacenters die overal ter wereld zijn gelokaliseerd, zodat klanten uitstekende kwaliteit en beveiliging wordt geboden.

 

Flexibele computing-oplossingen en Unified Communications as a Service (UCaaS) zijn beschikbaar in Europa, de VS en Azië. Het bedrijf weet als geen ander hoe je bedrijfsessentiële IT-services 24×7 levert over het netwerk, met de benodigde security- en performancegaranties. Orange levert al die diensten met end-to-end SLA’s en het vermogen om ze wereldwijd te ondersteunen. Al de cloud services zijn ‘secured by design’, en worden door beveiligingsprofessionals geïmplementeerd in zwaar beveiligde datacenters met ISAE 3402 certificering. Axel Haentjens: “Wij doen dit alles om het verschil te maken.”

www.orange-business.com

Recente stories