Cees Klomp en Marike Boersen Multidisciplinaire aanpak herstructurering

Cees Klomp en Marike Boersen Multidisciplinaire aanpak herstructurering

Veel ondernemers die in problemen komen, gaan – positief als ze zijn – te lang door op dezelfde weg. Vaak loopt dit uit op een faillissement. “Als je tijdig ingrijpt, kun je een insolventie meestal afwenden”, vertelt mr. Cees Klomp. Hij is verbonden aan Bierman Advocaten LLP, een full service kantoor in de regio Rivierenland dat landelijk bekend is om zijn expertise inzake herstructureringen. “We handelen grote faillissementen af en krijgen als een van de weinige kantoren pre-packs toegewezen. Ook trainen we bankmedewerkers en accountants om problemen te herkennen en daar proactief op te acteren. Tevens helpen we ondernemers bij de groei van hun bedrijf de juiste keuzes te maken.”

Sinds kort zet het kantoor als een van de eerste spelers op de Nederlandse markt bij herstructureringen een multidisciplinair team in. “Gezien de veelzijdige aard van deze problematiek biedt onze aanpak de grootste kans op slagen”, zegt Klomp. “Ons team kan een beroep doen op de ervaring en kennis van o.a. een fiscalist, bedrijfskundige en HR-expert.”

“Ons herstructureringsteam kan binnen zeer korte tijd een quickscan maken van een organisatie”, vult Klomps kantoorgenoot mr. Marike Boersen aan. “Dit levert een volledig en gedetailleerd beeld op, zodat we een goed onderbouwd advies voor het vervolgtraject kunnen geven. Met onze aanpak slagen we er zelfs bij onvermijdelijke insolventies in om de schade zoveel mogelijk te beperken, mits we er op tijd bij betrokken worden. Niet zelden is een doorstart mogelijk. In de VS is dit een volstrekt normaal fenomeen. En waarom niet? Het is toch onzinnig om een economische entiteit volledig naar het nulpunt te voeren als er nog voldoende leven in zit?”

 

www.bierman.nl

Recente stories