Caesar Overheid ontzorgt overheden die de kennis van freelance IT-medewerkers en eigen Caesar medewerkers willen inschakelen. Het bedrijf bedient klanten zoals als het ministerie van Justitie Veiligheid. Zij kunnen op Caesar Overheid rekenen, of ze nu een scrum master of een werkplekbeheerder zoeken, een projectmedewerker of een andere IT-medewerker.

In de jaren voor de coronacrisis is het bedrijf sterk gegroeid, onder de nieuwe directeur Sjoerd Groenenstein zet het die groei voort. De sleutel tot dit succes? “Vooral teamwork”, zegt Groenenstein die jarenlang voor Defensie werkte, en daar met eigen ogen zag hoe mensen beter presteren als ze goed op elkaar zijn ingespeeld. In de bijna anderhalf jaar dat hij directeur is, heeft hij veel energie gestoken in teambuilding.

Inmiddels bestaat het team van Caesar Overheid uit doorgewinterde professionals, met jarenlange ervaring in de recruitmentbranche. Zij beschikken over een uitgebreid netwerk onder zowel freelancers als opdrachtgevers en zijn uitstekend op de hoogte van wat er leeft binnen dit ‘ecosysteem’.

“Wij vinden het zeer belangrijk om niet alleen voeling te houden met klanten maar ook met freelancers”, zegt Groenenstein. “Een opdrachtgever is er tenslotte ook bij gebaat als de freelancer tevreden is en als beste kan presteren. . En omgekeerd is het voor een freelancer ook stimulerend als hij voor een opdrachtgever werkt die goed bij hem past. Onze expertise is om te zorgen dat die ideale match plaatsvindt. Dan moet je niet alleen klantgericht zijn, maar ook goede, gemotiveerde kandidaten weten aan te dragen. Zodat zij ook als een team kunnen samenwerken.”

www.caesar.nl

Recente stories