Best of breed e-commerce specialist

Best of breed e-commerce specialist

MediaCT is specialist in het ontwikkelen en verbeteren van hoogkwalitatieve, betrouwbare en conversiegerichte webwinkels. Het bedrijf levert een compleet portfolio aan e-commerce oplossingen door de best denkbare oplossingen te combineren en samen te laten werken.

“Wij hebben er bewust voor gekozen om niet full-service te zijn, maar ons te richten op het leveren van best of breed oplossingen”, vertelt commercieel directeur Tjitte Folkertsma. “Hierin onderscheiden we ons van andere bureaus. We focussen ons op de technische kaders en werken intensief samen met vooraanstaande partners die ieder voor zich experts zijn op terreinen zoals internetmarketing, hosting en back-office vraagstukken. Hiermee bieden we onze klanten objectieve en kwalitatief hoogwaardige full-service ondersteuning.” MediaCT is Magento Gold Solution Partner met het eerste 100% gecertificeerde Magento-ontwikkelteam van Nederland.

“We willen in één ding excelleren”, benadrukt Folkertsma, “en dat is in de (door)ontwikkeling van de allerbeste webwinkels. Om te kunnen excelleren heb je een goed e-commerce platform nodig. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het Magento-platform.” MediaCT is daarmee uitgegroeid tot een prominente speler. De specialisten van MediaCT brengen de nodige kennis en relevante ervaring in, en werken nauw samen met klanten om hun wensen en eisen werkelijkheid te laten worden. “Wij werken intensief samen met onze klanten”, vervolgt Folkertsma, “er is altijd een 1-op-1 contact tussen de betrokkenen, zodat er een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel is. De kwaliteit van onze e-commerce oplossingen staat voorop, daarom kiezen klanten voor ons. Wij doen één ding en dat doen wij dan ook heel goed.”

www.mediact.nl

Recente stories