Werk vanuit de regio!

ICT-Partners helpt organisaties succesvol te zijn met hun ICT. Vanuit drie regionale kantoren ondersteunt het klanten om de regiefunctie aan te nemen ten aanzien van de ICT-omgeving. Experts met visie, passie voor hun vak en een hoog ambitieniveau zijn welkom!

Werk vanuit de regio!

“Klanten gaan steeds meer uitbesteden”, zegt Pascal Verberkt, ICT-Partners. “Wij zijn een kwalitatief hoogstaande dienstverlener die op basis van kwaliteit die datatransformatie soepel wil laten verlopen. Regisseurschap is daarbij essentieel. ICT-Partners denkt mee met klanten over de ontwikkelingen in de markt en maakt dit toepasbaar in een ICT-Road Map. Reduceer complexiteit door eenvoud, schaalbaarheid, efficiëntie, flexibiliteit en duurzaamheid in ICT te realiseren. En profiteer zo van de voordelen van de public cloud. Experts die de laatste technologieën beheersen geven verder richting aan ICT-Partners. Wij zeggen: ‘Jouw idee is onze droom.’ Kom met ideeën op de Your Future Technology Day en laat ze onderdeel van ICT-Partners worden.”

‘Jouw idee is onze droom’

Drie regionale kantoren

“ICT-Partners werkt met honderd experts in Nederland en is onderverdeeld in de drie regio’s Noord, West en Zuidoost, die verschillende accenten kennen in de dienstverlening. Vanuit het local-for-localprincipe vervullen onze collega’s opdrachten in de regio. De gemeenschappelijke deler is kwaliteit, specialisatie en de drive om qua kennis verder te gaan dan anderen”, vertelt Arjen Visser, ICT-Partners Noord. “In Noord richten we ons met een gedreven team van dertig collega’s op het verlenen van hoogwaardige technische consultancy. Iedereen heeft zijn eigen rol en verantwoordelijkheid. Maar we doen het samen!”

Steven van de Graaf, ICT-Partners Zuidoost, vult aan: “Wij leveren naast hoogwaardige consultancy ook managedservicesdiensten: clouddiensten – 24/7 ontzorging van klanten op ICT-gebied. Consultants die vooral integratievraagstukken aandurven met Amazon, Google, Microsoft en andere cloudproviders zijn welkom.”Anna Valkenburg, ICT-Partners West: “Het local-for-localprincipe werkt voor onze talenten én de opdrachtgevers. Mocht er iets zijn, dan zijn er altijd deskundigen in de buurt. In West hebben we de ambitie om te groeien naar een team van dertig experts en willen we de ontwikkeling doormaken naar ICT Business Consultancy.”

Ambitieniveau

Verberkt besluit: “Samen bouwen we eraan om dé ICT-dienstverlener van Nederland te worden. Met onze fabrikanten die door Gartner en IDC worden gezien als ‘leaders’ werken we aan een beheersbare multicloud voor onze klanten. De spil en ons succes worden bepaald door onze consultants. We beschikken over steeds meer kwaliteit en expertise om de concurrentie achter ons te laten.”

Jouw idee is onze droom

Visie op de nieuwe toekomst van ICT

Recente stories