Wendbaar blijven

SQLI helpt organisaties digitaal wendbaar te blijven in onzekere tijden. Om met succes te navigeren zou elk bedrijf een plan moeten hebben waarbinnen heel gericht digitale keuzes zijn gemaakt.

Wendbaar blijven

In zware competities komen de echte toppers bovendrijven. Dat is in het bedrijfsleven niet anders. “Winnaars durven keuzes te maken”, zegt Marnix Dekker, directeur Sales van SQLI. “Wij weten uit ervaring dat digitale competenties een sleutelrol spelen bij succesvol ondernemen. Zorg er dus tijdig voor dat je het effect daarvan verhoogt.”

Met strategisch advies helpt SQLI de juiste focus aan te brengen. Door zich grondig in de organisatie te verdiepen wordt het vermogen tot wendbaarheid getoetst: hoe is de business georganiseerd, heb je de juiste mensen, welke middelen zet je in en wat verlangt de klant? “Wij verbinden de klantvraag met de organisatie en versterken het digitale potentieel met relevante oplossingen”, zegt Dekker. “Heb je de data op orde, dan ben je wellicht klaar voor composable commerce of voor AI. Misschien is het juist verstandig om je huidige IT-omgeving schaalbaar te maken. Zo kan het slim zijn om kortetermijncontracten aan te gaan. Om wendbaar te zijn, moet je immers de vrijheid hebben om snel van koers te kunnen veranderen.”

SQLI levert de handvatten om gewapend te zijn tegen onzekerheden die zich in hoog tempo ontwikkelen. Geopolitieke instabiliteit, inflatie, supply-chainproblemen, personeelstekorten en hoge energieprijzen trekken een zware wissel op de economie. “Als je bedenkt dat bedrijven ook impact moeten maken op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, moet je dus echt een goed plan hebben om wendbaar te blijven.”

Recente stories