‘We take care of you’

Beveiligingsspecialist PROFI-SEC gaat gestructureerd met opdrachtgevers in gesprek, waarbij hun bedrijfsvisie en imagowensen het uitgangspunt zijn om de juiste veiligheidsoplossing te creëren.

‘We take care of you’

“Veiligheid staat logischerwijs voorop. De gastvrije dienstverlening van onze medewerkers volgt nauw op de voet. We benadrukken dat wij voor een veilige én warme omgeving zorgen. Vandaar ook ons motto ‘We take care of you’”, zegt executive accountmanager Ursula Buiteman.

Veilig en comfortabel

Buiteman legt uit: “Onze specialisatie is crowdmanagement. PROFI-SEC heeft inzicht in het gedrag van de mens. Hoe men zich gedraagt en beweegt, en wat dit doet met de veiligheid en de gastvrije beleving. Onze medewerkers zorgen ervoor dat afwijkende situaties op tijd worden gesignaleerd. Zo leveren we gastvrije veiligheid. Dat kan zijn op een evenement, maar ook tijdens een sollicitatiegesprek of dagelijks op het werk. We hebben opdrachtgevers die juist dankzij deze aanpak voor ons kiezen.”

De balans tussen een veilige omgeving en een welkom gevoel

Beleving

PROFI-SEC werd ruim twintig jaar geleden opgericht door Lionel Thompson en Melvin Reingoud. Ze startten met crowdmanagement (orde en veiligheid op evenementen) en zagen van meet af aan in dat een beleving van veiligheid én gastvrijheid een essentieel ingrediënt is van hun werk. Inmiddels behoort PROFI-SEC tot de top in de beveiligingswereld en heeft het bedrijf een breed scala aan opdrachtgevers, variërend van overheden tot universiteiten en, natuurlijk, nog steeds events.

Buiteman: “In de visie van de oprichters is PROFI-SEC een beveiligingsbedrijf dat zorgt voor de gastvrije veiligheid van bedrijven, medewerkers, klanten, bezoekers en ook voor onze eigen medewerkers. We vinden het belangrijk om een toegankelijke organisatie te zijn. Samenwerken is gebaseerd op vertrouwen. Daar geloven wij heilig in.”

We take care of you

Recente stories