Voorsorteren op het nieuwe zakendoen

De digitalisering daagt ondernemers uit om snel te schakelen. Goede connectiviteit is essentieel. Vraag specialisten daarom tijdig aan de tekentafel. T-Mobile Ondernemen ondersteunt bedrijven met toekomstbestendige mobiele en glasvezelverbindingen die zo snel, veilig en stabiel zijn, dat zij zorgeloos kunnen zakendoen.

Voorsorteren op het nieuwe zakendoen

Het thuiswerken in coronatijd heeft duidelijk gemaakt dat werken niet meer locatiegebonden is. We kunnen overal werken, mobiel, in de cloud en met de slimste remote applicaties. Deze blijvende verandering biedt organisaties een unieke kans om forse efficiëntieslagen te maken en nieuwe werkprocessen veilig en vloeiend met elkaar te verbinden.

“Ondernemers willen aanhaken bij de digitalisering die zich in een razendsnel tempo voltrekt”, zegt Leon Toet, Chief Commercial Officer Business van T-Mobile. “Wij begrijpen ondernemers, omdat we in onze werkwijze en klantbenadering zelf ook ondernemend zijn. Ga je digitaliseren, dan heb je aan T-Mobile Ondernemen de ideale sparringpartner. Wij stropen onze mouwen voor je op. Daarbij focussen we op de basis voor digitalisering: passende en stabiele connectiviteit.”

Digitale transformatie

“Succesvolle ondernemers onderscheiden zich door te doen waar ze goed in zijn. Die focus heeft T-Mobile Ondernemen óók”, aldus Leon Toet. “We kijken verder dan onze producten; voor ons is support van ondernemers veel belangrijker. Om die support te kunnen verlenen hebben we geïnvesteerd in superstabiele netwerkverbindingen, unlimited data en service op maat.” Permanente toegang tot grote datastromen, assets, medewerkers en klanten is daarmee gegarandeerd. “Wij zijn thuis in het landschap van zowel mobiele als vaste infrastructuur en hebben een voorsprong in kennis. En die kennis zetten we graag om in advies.”

‘Wij focussen op connectiviteit; die zorg nemen we ondernemers uit handen’

Verschil maken

Bij digitalisering is het verstandig om vroegtijdig na te denken over connectiviteit en ontsluiting van datastromen. Evalueer eerst je businessmodel en vraag je vervolgens af welke vernieuwing voor jou relevant kan zijn. “Als je een huis bouwt of renoveert, leg je eerst de leidingen en ga je daarna pas tegelen. Dat is een vanzelfsprekendheid”, aldus Toet. “In het bedrijfsleven beginnen ICT’ers vaak met het inrichten van de kamer, de eindapplicatie. Als je zonder zorgen bereikbaar wilt zijn, in de cloud wilt werken en je producten op tijd wilt leveren, kun je er maar beter voor zorgen dat het fundament staat als een huis. Alles begint en eindigt bij een vitale infrastructuur.”

Volgens Toet wordt ICT steeds bepalender in het bedrijfsleven. “Als ondernemer heb je de flexibiliteit om met nieuwe ontwikkelingen mee te bewegen. Hybride werken heeft de toekomst, maar binnen alle technologie staan de mensen centraal. Je wilt dat medewerkers met elkaar verbonden zijn alsof ze zich op één plek bevinden en toegang hebben tot alle applicaties en data. Dan heb je wel ondersteuning nodig van een partner die helpt om anders te denken en je bereikbaarheid en connectiviteit anders in te richten. Dan kun jij je focussen op het zakendoen.”

Waarde toevoegen

“Maar we doen meer,” vervolgt Toet, “want connectiviteit speelt ook een vitale rol in de wereld om ons heen. T-Mobile verbindt niet alleen ondernemend Nederland, maar zet zijn mobiele en glasvezelnetwerk, medewerkers en kennis ook in ten bate van de maatschappij. We stoppen niet tot iedereen verbonden is. En door samen te werken met sociale ondernemers en start-ups faciliteren wij innovaties die het welzijn van mensen verbeteren en waarde toevoegen aan gezondheidszorg, onderwijs en slimme steden.”

Technologische innovaties vormen een belangrijke voedingsbodem voor digitalisering. Daar ligt een verantwoordelijkheid voor T-Mobile. “In alle sectoren worden organisaties uitgedaagd om snel te schakelen, maar ze weten vaak niet hoe. Digitale transformatie verschilt van bedrijf tot bedrijf. Het loopt uiteen van kleine stapjes tot heel complexe trajecten, maar het resultaat staat of valt met connectiviteit. En dat is onze expertise. Wij brengen de kennis bij jou aan tafel. Langskomen mag ook: in het T-Mobile Innovation Center in Utrecht (T-Mobile.nl/innovationcenter). Dan laten we je die mogelijkheden van nu meteen even zien. En ik verklap je vast: het is de investering in tijd meer dan waard! Dus wat let je? Niets houdt je tegen!”

digitale transformatie start met een goed fundament

ons vakmanschap is connectiviteit

Recente stories