Technisch DNA

De digitale slagkracht vergroten door te zorgen voor een optimale gebruikservaring aan de voorkant én een soepel draaiend proces aan de achterkant. Daar is Van Ons goed in.

Technisch DNA

Van ons, voor u. Die klassieke slogan ligt ten grondslag aan de naam Van Ons, het Amsterdamse bureau in web- en app-development dat alweer achttien jaar bestaat. “De sociale component ligt wel in die naam besloten”, zegt oprichter en CEO Robert van Eekhout. “We doen het met elkaar. Dat was achttien jaar geleden zo en dat geldt nog steeds.”

Van Ons helpt klanten om hun digitale slagkracht te vergroten. Van Eekhout: “Ons DNA is technisch, denk aan het bouwen van grotere platforms waar je te maken hebt met integraties en koppelingen van bijvoorbeeld crm-pakketten en ERP-systemen. We houden ons enkel en alleen bezig met design en development. Dat is waar we goed in zijn, dus daar concentreren we ons ook op. Mooi recent voorbeeld is het platform van GewoonGers, bekend van de stalen deuren en wanden. Dat is een grote website met veel verschillende content, templates en koppelingen. Omdat het bedrijf veel te zien is in tv-programma’s als Kopen Zonder Kijken zie je ook enorme pieken in het verkeer, dus moet je iets bouwen wat goed schaalbaar is.”

Van Ons zorgt dus voor een optimale ervaring voor de eindgebruiker, maar optimaliseert óók de processen aan de achterkant, zodat klanten tijd en kosten besparen. Van Eekhout: “Veel bureaus zeggen dit natuurlijk, maar ik durf wel te stellen dat wij echt complexe technische uitdagingen aankunnen. Daar maken wij duidelijk het verschil.”

Recente stories