Sterke digitale positie versnelt transformatie

Avanade is een joint venture van Accenture en Microsoft en levert digitale diensten. Het van oorsprong technologiebedrijf is de perfecte specialist om digitale transformaties van klanten succesvol te realiseren. Hierover gaan we in gesprek met John Jaques, Country Manager Avanade Nederland.

“Cloud first is onze stelregel. Dankzij onze focus op alles rond het Microsoft-ecosysteem zitten wij dicht tegen de nieuwe innovaties aan. We zijn wereldwijd nummer-1-partner in Azure en Office 365. De MSFT-technologie staat bij ons centraal. De combinatie tussen de MSFT-technologie en Accenture maakt dat wij uniek gepositioneerd zijn. Omdat wij als Avanade de grootste dedicated Microsoft-partner in de wereld zijn, hebben we een leidende positie in de wereld op het gebied van onder andere Azure en Office 365. We worden gezien als de belangrijkste partner op het gebied van digitale transformaties, door bewezen succes en onze innovatieve aanpak. Onze 30.000 medewerkers over de hele wereld en bijna 400 medewerkers in Nederland zijn hier dagelijks mee bezig.”

‘Wij zijn leidend in de wereld’

Techniek versnelt

“Iedere organisatie houdt zich vandaag de dag bezig met haar digitale transformatie. Sommige bedrijven zijn hier verder mee dan andere, maar één ding is hiermee verbonden: de cloud en ‘the journey to the cloud’. Cloud biedt organisaties agility, levert ze groei en kostenbesparing op. Kortom: het platform voor innovatie. Recent onderzoek leert dat 90% van de CIO’s van Fortune 500-bedrijven Microsoft Azure als strategisch cloudplatform voor de toekomst ziet. Wij beschikken verder over alle benodigde skills en expertise met betrekking tot digital, business applications, workspace en tech services. Volledige end-to-enddienstverlening.”

De cloud voor groei

“Het belang van de cloud zit ’m in het fundament, de flexibiliteit en natuurlijk de schaalbaarheid. Het grootste gedeelte van de CIO’s noemt Microsoft als de meest strategische technologypartner voor de komende jaren. Het onderzoek van Goldman Sachs, CIO’s survey, januari 2017, onderschrijft ook dat Microsoft Azure het meest gebruikte publieke cloudformat van de komende drie jaar zal zijn. En zo is de cloud als het ware de aanjager en ook de versneller van digitale groei. Samen met de skills van Avanade is dit een winnende combinatie waar klanten hun voordeel mee kunnen doen.”

Avanade als sterke partner

“Bedrijven die met ons in aanraking komen ervaren dit ook echt zo. Ze zeggen: ‘Als het complex is, dan lopen jullie niet weg.’ Onze klanten zien een grote meerwaarde in het gegeven dat wij hen, als partner, door de digitale transformatie heen leiden. Steeds zoeken we hierbij de versnelling op door gebruik te maken van onze brede kennis en expertise en vanzelfsprekend ook van de end-to-endoplossingen. De mogelijkheid van groei en de verruiming van businesses staan hierbij absoluut voorop. Onze wereldwijde ervaring maakt die digitale transformatie mogelijk.”

Sterke digitale positie versnelt transformatie

Sterke digitale positie versnelt transformatie

Recente stories